Diamant Fietsendrager

Vanaf nu verkrijgbaar van €369,-  voor €339,-!

NIEUWSTE MODEL DIAMANT, MODEL 2012

  • Verbeterde sluiting op kogelkoppeling
  • Gemakkelijker kantelmechanisme
  • U beugel op 4 i.p.v. 2 plaatsen gelast
  • verbeterde kunststof frameklemmen

De Pro-user Diamant is een kantelbare en geheel compact inklapbare drager.  De meest compacte  fietsendrager (ook voor 2 elektrische fietsen) die op dit moment verkrijgbaar is. Voorzien van achteruitrijlicht en mistachterlicht, met 7 polige stekker en 13 polige jaeger stekker. Wordt compleet voorgemonteerd geleverd in opbergtas. De 3 sloten worden bediend door éénzelfde sleutel.

De fietsen worden bevestigd door middel van flexibele afsluitbare frameklemmen. De drager wordt compleet gemonteerd geleverd en kan dus direct vanuit de doos gebruikt worden.

De Diamant drager weegt slechts 18 Kg. Deze drager kan geheel worden ingeklapt (50x70x22 cm) en kan in een kleine auto vervoerd worden.
Wanneer niet in gebruik is de drager vaak een sta-in-de-weg. Echter ingeklapt neemt de drager slechts een geringe ruimte in.

De garantietermijn is 24 maanden.

Het monteren is zeer eenvoudig:

- Drager plaatsen op kogel met snelkoppeling (geen gereedschap nodig)
- Verlichting aansluiten
- Drager uitklappen
- Nummerbord omklappen en vergrendelen
- Lampen omklappen en hij is klaar voor gebruik,
- de maximale belasting is 60KG.

Uiteraard voldoet ook deze fietsdrager aan alle wettelijke eisen.

ALGEMENE VOORDELEN TEN OPZICHTE VAN ANDERE MERKEN:

  1. Voorzien een complete verlichting met mistachterlamp en achteruitrijlamp welke werken bij gebruiktk van een 13 polige Jaeger stekkerdoos op uw auto.
  2. Voorzien van een 7 en 13 polige stekker.
  3. Voorzien van afsluitbare fietsframe klemmen
  4. Ten opzichte van SPINDER: d.m.v. de U beugel zijn de fietsen  gemakkelijk door één persoon op de drager vast te zetten
  5. Ten opzichte van de TWINNY LOAD:  d.m.v. de U beugel zijn de fietsen  gemakkelijk door één persoon op de drager vast te zetten. Tevens geen belasting van de traparmlagers